معرفی کتاب قابلمه را فراموش کن!
اگر میخواهی سالم شوی و عمر طولانی داشته باشی قابلمه را فراموش کن! هلموت واندمیکر در این کتاب قصد دارد، یک رژیم غذایی با میزان غذای خام بالا، که برای سلامتی بهتر است را معرفی کند و تأکید اصلی بر خوردن میوههاست.
کتاب قابلمه را فراموش کن (Willst du gesund sein? vergib den kochtopf) توسط هلموت واندمیکر که 60 سال تمام خام گیاهخوار بوده، نوشته شده است. خام گیاهخواری یک سبک زندگی است که اصلیترین رژیم غذایی در آن، خوردن غذاهای نپخته و پردازش نشده است.
آنچه در کتاب قابلمه را فراموش کن میخوانید، قدمتی میلیونساله دارد که به فراموشی سپرده شده است. این کتاب تنها متعلق به هلموت واندمیکر (Helmut, Wandmaker) نیست، بلکه تجربیات و تحقیقات بسیاری از اطبا و پروفسورها و دانشمندانی است که در طول سالها مبارزه با نظام پزشکی حاضر، مطب خود را از دست داده و حتی زندانی شده اند، اما این نهضت را زنده نگه داشتند تا اینکه در سال 1822 در امریکا با عنوان «حفظ تندرستی و بهداشت طبیعی» Hygienie Natural رسمیت پیدا کرده و در آلمان و فرانسه نیز عمومیت یافته اند.
هر روز بر تعداد کسانی که در گوشه و کنار جهان بیماریهایی لاعلاج نظیر سرطان داشته و دوباره سالم شدهاند، افزوده میشود. دکتر شلتون در درمانگاه و مدرسۀ تندرستی خود بهبود چهل هزار نفر از این افراد را ممکن ساخت. امروزه پزشکان و درمانگران زیادی راه و روش او را دنبال میکنند، که همواره موفقیت این روش را به اثبات رساندهاند.
این روند که از سال 1822 در امریکا آغاز شده، با وجود موانع فراوانی که نظام پزشکی بر سر راهش قرار داده، توانسته است خود را تا به امروز از گردباد حوادث نجات دهد. این روش درمانی که شیوهای طبیعی است، تنها امید کسانی است که بیمار شدهاند و میخواهند دوباره سالم شوند. آنچه در این کتاب میخوانید، تنها راه دستیابی به سلامت کامل و عمر طولانی است.
برای سالم شدن فقط یک راه وجود دارد: رفع مسمومیت. رفع مسمومیت فقط از طریق مصرف مواد زنده یا قلیایی که در میوهها و گیاهان خوراکی وجود دارد، ممکن است.
هلموت واندمیکر آلمانی خود در سن 90 سالگی و پس از حدود 60 سال خام گیاهخواری درگذشته است.
سید ماشاء الله فرخنده (مترجم)، دربارۀ این کتاب میگوید:
"بعد از شش سال برای دومینبار در همان کلیهام سنگی ساخته شد. تمام ایران را گشتم، سالها از خوردن مواد حیوانی و گوشت پرهیز کردم، خیال میکردم اگر مواد حیوانی نخورم، دیگر همه چیز درست است. تا اینکه روزی دوستی، که در اتریش با او آشنا شده بودم به من گفت: «تمام قرصها را دور بریز. من کتابی به تو معرفی میکنم که حتماً برایت مفید واقع میشود.» ناباورانه از همان صفحه اول به هر توصیه نویسنده عمل کردم. وقتی از شر آن همه درد و عذاب خلاص شدم، تصمیم گرفتم آن کتاب را ترجمه کنم. میدانستم کسانی مثل من هستند که نمیدانند باید چهکار کنند تا دوباره سالم شوند."
فهرست مطالب
مقدمه مترجم
پیشگفتار دکتر فریتس بِخِر
مقدمه
پیشگفتار 1989
پیشگفتار درباره چاپ مجدد این کتاب در سال 1991
اگر مىخواهى سالم شوى، قابلمه را فراموش کن
آیا میوهها اسیدساز هستند؟
کشف روش طبیعى تندرستى
خوردن صحیح میوهها
میوهخوارى در آلاسکا
اعتیاد به چربى
شیر
کلسیم
روزه
آیا باید نان خورد؟
رماتیسم، نقرس، سیاتیک
چربى خون
فشار خون
پروستات
حساسیت
تیروئید، غده فوقکلیوى
غذاى اطفال
دندانها
گوشدرد و سوت کشیدن گوش
درک و غریزه
جایگاه مرگ در رودههاست
چه باید نوشید؟
زنده یا مرده؟
شکر کارخانهاى و عسل
ورزش و تحرک جسمانى
مواد شیمیایى ضد آفات و علف هرز، حشرهکشها
روش صحیح ترکیب مواد غذایى
گوشت، ماهى، تخممرغ
غذاهاى پخته و ابتذال انسان
انسان دنبال دارویى معجزهگر مىگردد
برنامه غذایى
آیا عادت ماهیانه ضرورى است؟
مسائل جنسى و تغذیه
چگونه ذهن خود را تقویت کنیم؟
غذاهاى گرم
فشار خون بالا
آیا در بدن آشغال و جرم وجود دارد؟
اصول تندرستى
درمان، درمان، درمان
نظم و انضباط
چگونه مىتوان سالم شد و سالم ماند؟
بوى بدن
22 اصول زندگى
اظهارات یک متخصص امور تندرستى در آلمان
طول عمر
ویتامینها و مواد معدنى
تحولات بنیادین
قهوه کافئین
مواظب خورشید باش
انجیر شفابخش
راه به سوى تندرستى فقط خودفریبى است
پدیدهاى به نام الکل C2H5OH
خامخواران اسکلتهاى متحرک نیستند!
افت قند خون
میوهها سالمترین مواد غذایى هستند
نیروى جاذبه
آلودهکنندگان محیطزیست
قلب، درمان، آنزیمها
گیاهان دارویى
2500 کیلومتر رگ خونى
کاهش و افزایش وزن
نشاسته دانهها در خون و ادرار
هشتاددرصد غذاهاى پخته انگلزاست
اصول طبیعى زیستن
کنگره سرطان در هامبورگ سال 1990
جمعبندى
سؤال و جواب
ضمیمه
فهرست منابع
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب قابلمه را فراموش کن! |
نویسنده | هلموت واندمیکر |
مترجم | سید ماشاء الله فرخنده |
ناشر چاپی | انتشارات نسل نواندیش |
سال انتشار | ۱۳۸۵ |
فرمت کتاب | |
تعداد صفحات | ۵۶۲ |
زبان | فارسی |
شابک | 978-964-412-152-x |