معرفی کتاب آشپزی ملل به روایت ساناز سانیا

کتاب آشپزی ملل به روایت ساناز سانیا نوشته‌ی ساناز مینایی، ساناز شریفی و سانیا شریفی، طیف وسیعی از سبک‌های متنوع آشپزی از کشورهای مختلف از صبحانه تا ساندویچ، پیتزا، استیک، مرغ، میگو و... را در خود جای داده است.

درباره‌ی کتاب آشپزی ملل به روایت ساناز سانیا:

آشپزی از جمله هنرهایی است که هیچ مرزی نمی‌شناسد؛ هیچ موقعیت جغرافیایی نمی‌تواند باعث محدودیت آن شود. در واقع، آشپزی از جمله هنرهایی به شمار می‌آید که همه جای دنیا سرای اوست و محدود به یک شهر و کشور خاص نیست. این هنر که اتفاقا علمی‌ست و با ذوق و استعداد آمیخته شده، هر چقدر هم در ذات خود متعلق به یک کشور خاص باشد مثل پاستا و پیتزای ایتالیا، سوشی ژاپن، تاکوی مکزیک و... هرگز در همان مناطق محصور نشده‌اند و به واسطه طعم و مزه هیجان انگیزی که دارند، خود را به فرهنگ آشپزی تمام دنیا صادر کرده‌اند. این همان قدرت فوق‌العاده‌ای است که در آشپزی نهفته است.

کتاب حاضر شامل فصل‌های مختلفی همچون صبحانه، سوپ، آشپزی با میگو، مرغ، گوشت، ماهی، انواع پلو و... است که ماحصل بیش از 5 سال تحقیق و بررسی در زمینه سبک آشپزی ملل مختلف است که پس از انتخاب نزدیک به هزار دستور آشپزی و تست آن‌ها، محبوب‌ترین، خوشمزه‌ترین و جذاب‌ترین آن‌ها انتخاب و در کتاب آشپزی ملل به روایت ساناز سانیا منتشر شدند.

کتاب آشپزی ملل به روایت ساناز سانیا مناسب چه کسانی است؟

کتاب حاضر یک راهنما و ابزاری کلیدی برای علاقه‌مندان به هنر آشپزی می‌باشد. امید است با تهیه دستورات کتاب آشپزی ملل به روایت ساناز سانیا بتوانید تفاوت را در سبک آشپزی خود احساس کنید و خاطره‌ای دلنشین از طعم و مزه را برای میهمانان خود به یادگار بگذارید.

(این کتاب دارای حجم بیش از 20 مگابایت هست، لطفا قبل از خرید، نسخه نمونه را دریافت و از صحت نمایش کتاب در موبایل یا تبلت اطمینان حاصل کنید.)

با ساناز مینایی بیشتر آشنا شویم:

او از مشهورترین و موفق‌ترین آشپزان حرفه‌ای ایران به شمار می‌آید که به تدریس، ترجمه و تحقیق در این زمینه نیز مشغول می‌باشد. مینایی کارآفرین و بنیان‌گذار آموزشگاهی به نام موسسه فرهنگی ساناز سانیا با مجوز رسمی از سازمان فنی‌حرفه‌ای است. او تاکنون بیش از 30 عنوان کتاب در زمینه آشپزی تالیف کرده و در برنامه‌های تلویزیونی زیادی در داخل و خارج کشور به آموزش دستورهای مختلف غذایی پرداخته است.

مینایی یکی از زنان برگزیده همایش نشان منتخب در سال 1391 شناخته شد و در همان سال اختراع فناوری تهیه، کنترل و استانداردسازی سرآشپز طلایی را به ثبت رسانید. همچنین وی تندیس زرین مدیریت و لوح مدیر شایسته ملی مشاور وزیر صنعت معدن و تجارت وقت را در سال 1394 دریافت کرد.

در بخشی از کتاب آشپزی ملل به روایت ساناز سانیا می‌خوانیم:

استاک، مایعی است که از ترکیب موادی مانند گوشت قرمز، گوشت مرغ، ماهی، سبزیجات معطر و ادویه‌های مختلف که با آب مخلوط کرده و پس از جوشیدن از صافی رد می‌کنیم، به دست می‌آید. استاک را می‌توانید با سبزیجات تازه با مواد غذایی دیگر مانند نودل، برنج، تخم مرغ و پنیر ترکیبا کرده و با آن یک سوپ خوش طعم و خوشمزه تهیه کنید یا آن را به عنوان یک ماده پایه برای انواع سس به کار ببرید. استفاده از استاک برای تهیه سوپ‌ها ضروری نیست؛ اما اضافه کردن آن، کیفیت، مزه و ساختار غذایی سوپ را بالا می‌برد. ساده‌ترین استاک از جوشاندن 20 دقیقه‌ای سبزیجاتی مانند پیاز، هویج و کرفس تهیه می‌شود. در ضمن استاک مرغ، گوشت قرمز یا ماهی به قدری لذیذ است که می‌توانید آن را به تنهایی نیز میل کنید

مواد اولیه استاک
تهیه کنید، می‌توانید آن را با مقداری از سبزیجات تازه یا سبزیجاتی که از قبل فریز کرده‌اید، آماده کنید، سبزیجاتی مانند کرفس، هویج، پیاز، کلم بروکلی و مارچوبه، طعم بی نظیر و متمایزی به استاک می‌بخشند، همچنین می‌توانید از قسمت‌های مختلف مرغ مانند گردن، بال، استخوان‌های لخم و گوشتی آن نیز برای تهیه یک تا دو لیتر استاک استفاده کنید. سعی کنید از استخوان‌های خام همراه با مقداری گوشت استفاده کنید تا استاک طعم دلپذیرتری داشته باشد؛ زیرا استفاده از استخوان‌های خام بدون گوشت، به مقدار زیاد، باعث می‌شود که استاک طعم استخوان به خود بگیرد.

فهرست مطالب

مقدمه
صبحانه
سوپ
ساندویچ
پاستا
پیتزا
پلو
خوراک‌های گوشتی
مرغ
ماهی
میگو
سوشی

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتاب کتاب آشپزی ملل به روایت ساناز سانیا
نویسنده ساناز مینایی، ساناز شریفی، سانیا شریفی
ناشر چاپی پویا سازان ساناز سانیا
سال انتشار ۱۳۹۹
فرمت کتاب PDF
تعداد صفحات ۳۲۹
زبان فارسی
شابک 978-964-7663-85-4

دانلود کتاب آشپزی ملل