فهرست:
- اندازه پیمانها و قاشقها
- نکات مهم در پختن کیک و شیرینی
- کیک اسفنجی سریع
- کیک مادر
- کیک هویج
- کیک سیب
- کیک خرما
- کیک کشمشی
- کیک ماست
- کیک میوه
- کیک گردویی
- کیک مخلوط
- کیک موز
- کیک چند لایه
- کیک سیب و هویج
- کیک عسل
- کیک انبه
- کیک مرکبات
- کیک کنجد
- کیک آلبالو
- کیک فرشته
- …
نویسنده: پریا گوهریان
حجم: 1 مگابایت
تعداد صفحات: 75
توضیحات : در این کتاب طرز تهیه پنجاه نوع کیک خانگی آموزش داده شده است. فهرست کتاب : کیک اسفنجی سریع – کیک مادر – کیک هویج – کیک ساده – کیک سیب – کیک خرما – کیک کشمشی – کیک ماست – کیک اسفنجی – کیک میوه – کیک گردویی – کیک مخلوط – کیک چند لایه – کیک سیب و هویج – کیک توت فرنگی – کیک موز – کیک عسل – کیک انبه – کیک مرکبات – کیک با سفیده تخم مرغ – کیک کنجد – کیک آلبالو – کیک فرشته – کیک لیمو و گردو – کیک خلال بادام – کیک کره ای – کیک پرتقالی – کیک انجیر – کیک ساده با نشاسته – کیک کلاسیک خامه ای