در کتاب انتخاب جنسیت پسر یا دختر و مراقبتهای بارداری نوشته طاهره مختاریان، میآموزید که چگونه با استفاده از علم تعیین جنسیت فرزند، میتوان درصد موفقیت برای رسیدن به جنسیت مورد نظر را افزایش داد.
انتخاب جنسیت فرزند، همواره موضوع مورد علاقه عده زیادی از افراد جامعه است و بیشتر افراد دوست دارند هم فرزند دختر داشته باشند و هم فرزند پسر، به کرات دیده شده افرادی که دارای چندین فرزند پسر هستند، علاقمند به داشتن فرزند دختر باشند و بر عکس، افرادی که دارای چندین فرزند دختر هستند، علاقهمند به داشتن فرزند پسر باشند. البته این حق مسلم هر فرد است که به دنبال رسیدن به آرزوهای خود باشد.
از دیرباز تا نون روشهای گوناگونی برای تعیین جنسیت فرزند ارائه شدند که برخی از آنها با ضریب شکست بالا همراه بودند و برخی هم درصد موفقیت قابل قبولی داشتند. استفاده از روشهای علمی جهت تعیین جنسیت، میتواند هشتاد الی نود درصد موفقیت به همراه داشته باشد. استفاده از روشهای تعیین جنسیت برای افرادی مناسب هستند که قصد بارداری دارند و به جنسیتی خاص علاقهمندند. اما افرادی که تعداد فرزندان خود را تکمیل کردهاند باید با درایت بیشتری اقدام به حاملگی نمایند.
در بارداریهای معمولی (زمانی که هیچ روشی برای تعیین جنسیت استفاده نمیشود) نسبت تولد پسر و دختر برابر است (پنجاه درصد پسر و پنجاه درصد دختر). وجود مشکلات ژنتیکی، اکتسابی و عادت به مصرف بعضی از مواد غذایی خاص و نحوه عادات مقاربتی و دفعات آن و وجود بعضی از بیماریها در زنان و مردان، میتوانند روی نسبت جنسیت فرزند پسر و دختر تأثیر گذار باشند. با استفاده از روشهای علمی تعیین جنسیت و رعایت نکات خاص، میتوان میزان تولد جنسیتی را کاهش داد. با استفاده علمی از روشهای تعیین جنسیت میتوان درصدی از ازدیاد جمعیت ناخواسته کشور را کم نمود.
متأسفانه در بعضی از مناطق دنیا، به خصوص بعضی از مناطق کشور خودمان، تعصبی خاص به جنسیت مذکر دارند و حتی حاضرند فرزندان مکرر به دنیا آورند تا نهایتا به جنسیت مورد نظر برسند. کمتر کسانی پیدا میشوند که چنین مواردی را از نزدیک ندیده باشند. متأسفانه ما با موارد بسیاری مواجه شدیم که زندگی زوجها به سبب نداشتن جنس مذکر در حال فروپاشی بوده و استفاده از روشهای تعیین جنسیت توانسته بسیاری از اختلافات را حل نماید. البته نباید هیچ گاه مشیت الهی را فراموش کرد. همه چیز به خواست خداوند متعال امکان پذیر است و اگر او مصلحت نداند، هیچ اتفاقی نمیافتد. خداوند متعال به ما انسانها عقل و تفکر بخشید و ما انسانها میتوانیم از علمی که به لطف خداوند متعال به آن رسیدیم، بهرهمند شویم.
«دختر و پسر ندارد. مهم این است که فرزند سالم باشد.» این جمله را بارها و بارها شنیدهایم. اما واقعیت آن است که اعماق دل افراد معمولا چیز دیگری میگوید. در واقع انسان موجودی انتخابگر است و آرزوی دیرینهاش این بوده که جنسیت فرزندش را خودش تعیین کند و به اصطلاح جنسش جور باشد.
این روزها بحث تعیین جنسیت جنین به موضوع داغی تبدیل شده که خیلی از همسران، حتی در جوامع پیشرفته به دنبال آن هستند. اما آیا واقعا میتوانیم جنس فرزندمان را خودمان انتخاب کنیم؟
راستی اگر انتخاب جنسیت فرزند آسان بود، چند درصد افراد دختر یا پسر بودن کودکشان را انتخاب میکردند؟
کلمات کلیدی: تعیین جنسیت فرزند، روشهای انتخاب جنسیت جنین، روش پسر دار شدن، تعیین جنسیت قبل از بارداری، تعیین جنسیت برای پسر، تعیین روز تخمک گذاری، تعین جنسیت نوزاد،
پسر می خواهید یا دختر؟ جنسیت فرزند برای شما چه اولویتی دارد؟
این اولین سوالی است که می توانم قبل از خواندن این مقاله از شما، اگر که برای شما پسر یا دختردار شدن هیچ فرقی باهم ندارند، لازم نیست که این مقاله را بخوانید. زیرا در این مقاله تنها قصد داریم که به این موضوع برسیم که چگونه براساس انتخاب آگاهانه مان پسر یا دختردار شویم!
پس باز هم این سوال را از شما می پرسم، پسر می خواهید یا دختر ؟ آیا می خواهید قبل از لقاح جنسیت فرزندتان را تعیین کنید؟!
بیشتر خانواده های ایرانی که تازه تشکیل زندگی داده اند بین زن و مرد بر سر جنس فرزند اختلاف نظر وجود دارد. عده ای طرفدار دختر و عده ای دوستدار پسر هستند. شاید هم برای بعضی اشخاص چندان تفاوتی نداشته باشد چون هنوز صاحب هیچ کدام نیستند.
در قدیم چون به نیروی کار مرد بیشتر از زن نیاز بود اگر خانواده ای صاحب فرزند پسر نبود برای رسیدن به این نعمت شاید تعداد افراد خانواده به بالاتر از هشت تا هم می رسید تا سرانجام یکی از آنها پسر شود! این میشد که آمار فرزندان یک خانواده بسیار بالا می رفت.
اما امروزه با استفاده از دانش پزشکی، زیست شناسی (بیولوژی) و علم تغذیه، شما می توانید جنسیت فرزندتان را خودتان انتخاب کنید. این یک بلوف اغراق آمیز نیست، باور کنید!
در این نوشتار سعی بر این داریم که انواع راه ها و روش های انتخاب جنسیت قبل از لقاح را به شما آموزش بدهیم، پس مقاله را تا انتها بخوانید.
فهرست مطالب
مقدمه
بخش اول: تولید مثل و جنسیت فرزند
بخش دوم: حاملگی و مراقبتهای مربوط
گفتار اول: بارداری و مراقبتهای مخصوص بارداری
گفتار دوم: تغییرات بدن در بارداری
گفتار سوم: مشکلات موجود در بارداری
گفتار چهارم: مراقبتهای کلینیکال در زنان باردار
گفتار پنجم: تغذیه در زنان باردار
گفتار ششم: مراقبتهای بارداری
گفتار هفتم: دارو در دوران حاملگی
گفتار هشتم: بیماریهای دوران بارداری
گفتار نهم: خونریزی در دوران بارداری
بخش سوم: زایمان
گفتار اول: زایمان
گفتار دوم: انواع زایمان
گفتار سوم: مراقبتهای بعد از زایمان
بخش چهارم: شیردهی
بخش پنجم: پیشگیری از بارداری
بخش ششم: تمرینات بدنی بعد از زایمان جهت تناسب اندام
- کتاب تعیین جنسیت دکتر شتلز
- برنامه ای برای تعیین جنسیت
- تعیین جنسیت pdf
- رژیم غذایی دکتر همتی برای تعیین جنسیت
- رژیم تعیین جنسیت دکتر کومار
- اینستاگرام دکتر طاهره مختاریان
- آدرس مطب دکتر طاهره مختاریان
- بیماران دکتر طاهره مختاریان
نوع: pdf
حجم: 200 کیلوبایت
دریافت رایگان این کتاب